Bouwen

Samen zetten we iets unieks neer

We hebben allerlei soorten bouwwerken gerealiseerd. Van gewone tot complexe en van kleine tot grote gebouwen. We weten daarom als geen ander hoe dat in zijn werk gaat, welke uitdagingen daarbij komen kijken en wat de markt wil. Maar goed bouwen betekent ook goed luisteren. Want door te luisteren weten we waar vraag naar is. En daar geven we dan onze eigen, creatieve draai aan. Samen met jou.

Wonen

Seriematige woningbouw. Van een enkele rij tot een complete buurt of vrijstaande woning. Maar seriematig is niet standaard. Bij ons niet. Wij gaan voor uniek. Een woning die past bij de bewoners en die aansluit op hun wensen. Dat houden wij altijd voor ogen. Samen komen we tot het mooiste resultaat.

Werken

Bedrijfshuisvesting kan in allerlei soorten en maten. Van gemeentehuizen, kantoorpanden tot aan bedrijfsverzamelgebouwen. Door onze uiteenlopende projecten weten wij als geen ander aan welke eisen en wensen een gebouw aan moet voldoen.

Zorg

Ziekenhuizen, gezondheidscentra en verzorgingstehuizen. Dat gaat om precisie, kwaliteit en comfort. En dat is ook precies waar wij voor gaan. Van nieuw gebouw tot nieuw gedeelte of renovatie. En van ontwikkeling en realisatie tot aan het beheer.

Onderwijs

Basisscholen, scholen voor hoger- en middelbaar onderwijs, scholen voor beroepsonderwijs en andere onderwijsinstellingen moeten passen bij de onderwijskundige uitgangspunten. Dat is dan ook het startpunt bij de ontwikkeling. En dat loopt door in de realisatie en het beheer.

Industrie

Voor de industrie bouwen wij onder andere trafostations en bedrijfshallen. We kijken waar het gebouw aan moet voldoen en wat jouw wensen zijn. Zo zetten we samen een goed gebouw neer. Van ontwikkeling en realisatie tot aan het beheer.

Vrije tijd

Gebouwen voor de vrijetijdsector zoals theaters en sporthallen kennen allemaal hun eigen indelingen en gebruiksgemakken. Van de toegang voor het publiek, de toiletgrootte voor in de pauzes en de inrichting van een kleedkamer tot aan de opstelling van de zitplaatsen.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Scroll naar top