Wat we doen

Samen realiseren we de mooiste bouwwerken

Onze opdrachtgevers lopen erg uiteen. We werken voor overheden, woningbouwcoöperaties, particulieren, bedrijven en ontwikkelaars. En houden ons bezig met utiliteitsbouw, projectontwikkeling, seriematige woningbouw, renovatie & verduurzaming en nieuwbouw. En daarin schuilt onze kracht. Doordat onze projecten en opdrachtgevers zo divers zijn en nieuwe uitdagingen met zich meebrengen, hebben wij een bak aan kennis en ervaring opgedaan. Die we samen omzetten naar een eindresultaat om trots op te zijn.

Dit is wat we doen

Door ons vindingrijke karakter en nuchtere aanpak is geen project ons te gek of complex. Zo blijven we continu innoveren om het allerbeste resultaat neer te zetten voor onze opdrachtgevers.

Verduurzamen

Gebouwen renoveren, restaureren en transformeren, zodat het weer klaar is voor nu en de toekomst. Daar krijgen wij energie van. Hoe uiteenlopend onze projecten ook zijn, ze zijn altijd bijzonder. En dat maakt ons werk mooi.

Weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen?

Bouwen

Samen zetten we iets unieks neer. Van gewone tot complexe en van kleine tot grote gebouwen. Door onze ervaring, goed te luisteren én onze creatieve ideeën, zetten we elke keer weer iets unieks neer.

Projectontwikkeling

We hebben allerlei soorten bouwwerken gerealiseerd, van grond en idee tot aan realisatie en oplevering. Daarom weten we als geen ander hoe dat in zijn werk gaat, welke uitdagingen daarbij komen kijken en wat de markt wil.

Weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen?

aarts-bouw-expertise-beeld-2

Altijd in ontwikkeling

Wij zijn geboren aannemers, bouwen zit in ons DNA. We doen met plezier waar we goed in zijn: bouwen. Maar goed bouwen, betekent ook blijven ontwikkelen. Daarom breiden wij onze kennis continu uit. Bijvoorbeeld op het gebied van digitalisering van processen zoals BIM (Revit, Virtual Reality en Solibri) en informatieverzameling en -uitwisseling (4PS, Snagstream en Docstream)/. Zo komen niet alleen wij verder, maar ook onze opdrachtgevers.

BIM

Wij maken of ontvangen tekeningen in Revit. Een 3D-tekenprogramma waarin ieder onderdeel apart in het model wordt ingeladen, zodat we na de engineering in Solibri precies kunnen zien hoe alles loopt en of het allemaal past. Wanden, constructies, leidingen, kanalen, noem maar op. Zo tackelen we het probleem voordat het een probleem is. Zodat jij nergens last van hebt.

Digitaal

De wereld digitaliseert in rap tempo. Zo ook de bouwwereld. En hoewel dat soms uitdagingen met zich meebrengt, heeft het ook heel veel voordelen. Op de bouwplaats bijvoorbeeld. Daar lopen onze timmermannen niet alleen met een papieren bouwtekening, maar ook met een iPad als de situatie erom vraagt. Hiermee kunnen ze inzoomen op details die op papier niet zijn uitgewerkt. Door deze ontwikkeling zien we dat de bouw soepeler verloopt, zonder onverwachte aanpassingen en kosten.

Design & build

Vanaf de eerste schets tot aan de oplevering. Met Design & Build nemen we het hele proces uit handen: het ontwerp én de uitvoering. Doordat we aan de voorkant al aanwezig zijn, kunnen we er nog meer uithalen. We weten namelijk precies wat wel en niet kan en nemen mogelijke risico’s al op voorhand voor je weg. Daarnaast stemmen wij alles af met de verschillende partijen. Jij hebt dus maar één aanspreekpunt. Wel zo fijn.

Weten wat wij voor jouw project kunnen betekenen?

Scroll naar boven