Lijkt het je wat om te werken bij een organisatie waar collegialiteit en plezier het belangrijkste zijn? En wil je aan de slag als werkvoorbereider? Lees dan snel verder!

 

Wat ga je doen?

Vanuit je opleiding of je eerdere werkervaring ben je al bekend met de algemene taken en verantwoordelijkheden van een werkvoorbereider; je draagt er zorg voor dat alles tijdig, juist en helder gecommuniceerd op de bouw komt. Bij Aarts Bouw ligt daarbij de nadruk op dat je in detail op de hoogte bent over hoe de werken technisch uitgevoerd gaan worden. Als werkvoorbereider moet je hierover kunnen communiceren met zowel de onderaannemer als de projectleider, maar ook tussen hen en de collega’s op de bouwplaats. Daarnaast heb je contact met leveranciers en opdrachtgevers. Tevens controleer je als werkvoorbereider alle tekeningen, inclusief die van de onderaannemers. En je houdt je bezig met allerlei andere zaken, zoals VCA en bijvoorbeeld BREEAM.

 

Wie zoeken wij?

We zoeken een werkvoorbereider met ervaring in zijn of haar vak, maar als je beschikt over aantoonbaar hbo denk- en werkniveau (bijvoorbeeld een diploma hbo Bouwkunde) kan dat ook voldoende zijn. Je bent kostenbewust en kunt op die manier oplossingen financieel nog net dat beetje gunstiger maken. Daarnaast weet je om te gaan met een wisselende werkdruk: een piek bij de opstart van werk, afgewisseld met rustigere periodes. Je hebt de nodige technische kennis in huis, kunt gestructureerd werken, bent communicatief vaardig en kunt creatief denken.

 

In het team vinden we het verder belangrijk dat:

Je betrokken bent bij je collega’s en hen bijvoorbeeld hulp aanbiedt bij het oplossen van een probleem

Je trakteert op vlaai, taart of worstenbroodjes wanneer je bij ons aan de slag gaat, jarig bent, een jubileum viert of een andere goede reden voor een traktatie kunt bedenken!

Vragen over de inhoud van deze vacatures? Vraag naar Ruud Heldens:

📧 r.heldens@aarts-bouw.nl

📞 040 820 0720

Wil je een sollicitatie insturen? Vraag naar Loes Runneboom:

📧 hrm@aarts-bouw.nl

040 820 0720

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.