Vacatures

Vanwege uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar timmerlieden.

 

Wij bieden:

– Verantwoordelijke functie in een plezierige werkomgeving
– Arbeidsvoorwaarden conform de CAO bouw & infra
– Moderne secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Wil je meer weten over de functie dan neem je contact op met Ruud Heldens 06-11047926.

 

Sollicitaties, uitsluitend per e-mail, met curriculum vitae, zien wij graag tegemoet op het e-mailadres van de afdeling P&O t.a.v. Marita Spenkelink, (m.spenkelink@aarts-bouw.nl).

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Wij zijn opzoek naar uitvoerders:

 

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van projecten. Je hebt de dagelijkse leiding op de bouwplaats en verbindt alle verschillende partijen zodat het bouwproces goed verloopt. Je zorgt voor het beheer en registratie van de projectdocumenten, een veilige bouwplaats en een tijdige oplevering met de afgesproken kwaliteit. Maar dat is niet alles; als moderne uitvoerder speel je ook een belangrijke rol bij het coachen en motiveren van het team op de bouwplaats. Jij zorgt ervoor dat er een sterk en succesvol team staat en stimuleert het team om kwaliteit te leveren en de doelstellingen te behalen.

Samen met het team zorg jij voor een succesvol bouwproject.

 

Wie zoeken wij?

Je hebt ervaring als uitvoerder en beschikt over HBO denk- en werkniveau.

Je bent een kei in het leiden, begeleiden en coachen van collega’s en onderaannemers.

Daardoor loopt alles op de werkplek gestructureerd, je houdt daarbij rekening met veiligheid, gezondheid en milieu. Want bouwen doe je niet alleen, maar ook met je collega’s en voor de toekomstige gebruikers.

Als we je welkom heten bij Aarts Bouw dan bieden we je een uitdagende baan, waar creativiteit, resultaatgerichtheid en doorzettingsvermogen worden beloond met een uitstekend salaris.

 

Wil je meer weten over de functie dan neem je contact op met Ruud Heldens 06-11047926.

 

Sollicitaties, uitsluitend per e-mail, met curriculum vitae, zien wij graag tegemoet op het e-mailadres van de afdeling P&O t.a.v. Marita Spenkelink, (m.spenkelink@aarts-bouw.nl).

Aan het woord

29oktober

Daan Coenen

Daan is 18 jaar en woont in Weert. Hij volgt de opleiding Allround Timmerman en is momenteel als leerling aan de slag bij Aarts Bouw. Welke opleiding heb je gevolgd...

17augustus

Thomas van Zutven

Thomas van Zutven is 17 jaar en woont in Leende. Hij is als leerling timmerman aan het werk bij Aarts Bouw. Welke opleiding heb je gevolgd na de basisschool? Vmbo/GT...

14april

Rob Nijs

Rob Nijs is 16 jaar en woont in Tungelroy. Hij is als leerling timmeren aan het werk bij Aarts Bouw. Welke opleiding heb je gevolgd na de basisschool? VMBO kader...

16januari

Justin Gruijters

Justin Gruijters is 22 jaar, woont in Eindhoven en volgt de opleiding tot timmerman. Welke opleiding heb je gevolgd na de basisschool? Ik heb eerst een opleiding gevolgd bij Helicon...

Aarts Bouw wil een prettige werkomgeving met uitdagende werkzaamheden faciliteren. Ontplooiing van individu en de groep staat aan de basis voor ontwikkeling van Aarts Bouw. Gezocht wordt naar balans tussen jong en ouder, starters en ervaren mensen, uitwisselen van kennis, motiveren en presteren, professionele samenwerking en informele sfeer.

werkenleren-1

We sluiten aan bij de actuele maatschappelijke doelstellingen en kennen diverse certificeringen die voor ons de leidraad zijn naar voortdurende verbeteringen in kennis en kunde Zo zijn we ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001 (milieu), FSC (legaal productiehout) en VCA** (arbeidsomstandigheden) gecertificeerd.

Aarts Bouw biedt doorlopend leer en leer/werkplekken aan leerlingen en studenten op VMBO, MBO en HBO niveau. Leermeesters, erkend door SBB en stagebegeleiders geven vorm aan ons leerbedrijf voor diverse beroepsrichtingen.

Samenwerking met scholen en samenwerkingsverbanden houden de ontwikkelingen actueel en brengen doelstellingen voort die aansluiten bij maatschappelijke ontwikkelingen, onderwijsvisies en bedrijfsleven.

De organisatie van Aarts Bouw is effectief ingericht, waarbij kennis en kunde middels projectteams wordt uitgewisseld, behouden en uitgebouwd. Voorbereiding en uitvoering zijn nauw aan elkaar verbonden en voeden elkaar doorlopend naar verdere optimalisatie. Communicatie en bereidheid voor geven en ontvangen van opbouwende kritiek zijn de bouwstenen waarmee werken en leren voortdurend bijdraagt aan het verder brengen van ons fraaie bedrijf.