Vacatures

Vanwege uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar timmerlieden, metselaars en een torenkraanmachinist.

Wij bieden

– Arbeidsvoorwaarden conform de CAO bouw & infra
– Moderne secundaire arbeidsvoorwaarden
– Verantwoordelijke functie in een plezierige werkomgeving

Sollicitaties, uitsluitend per e-mail, met curriculum vitae, zien wij graag tegemoet op het e-mailadres van de afdeling P&O t.a.v. Marita Spenkelink, (m.spenkelink@aarts-bouw.nl).

 

Aarts Bouw
p/o mevrouw M. Spenkelink (hoofd P&O)
Postbus 350
7440 AJ Nijverdal
m.spenkelink@aarts-bouw.nl

Aan het woord

15januari

Steven de Meulemeester

Ik ben Steven de Meulemeester, 20 jaar oud en woon in Maasbree. Op dit moment ben ik tweedejaars student Bouwkunde in Tilburg. In het tweede jaar moet iedere student een...

06mei

Jarno Arts

Mijn naam is Jarno Arts, ik ben 19 jaar en woon in Mierlo. Na de basisschool heb ik de opleiding vmbo bouw/timmeren gevolgd. Wanneer ben je begonnen bij Van Bree...

Aarts Bouw wil een prettige werkomgeving met uitdagende werkzaamheden faciliteren. Ontplooiing van individu en de groep staat aan de basis voor ontwikkeling van Aarts Bouw. Gezocht wordt naar balans tussen jong en ouder, starters en ervaren mensen, uitwisselen van kennis, motiveren en presteren, professionele samenwerking en informele sfeer.

werkenleren-1

 

We sluiten aan bij de actuele maatschappelijke doelstellingen en kennen diverse certificeringen die voor ons de leidraad zijn naar voortdurende verbeteringen in kennis en kunde Zo zijn we ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001 (milieu), FSC (legaal productiehout) en VCA** (arbeidsomstandigheden) gecertificeerd.

 

Aarts Bouw biedt doorlopend leer en leer/werkplekken aan leerlingen en studenten op VMBO, MBO en HBO niveau. Leermeesters, erkend door SBB en stagebegeleiders geven vorm aan ons leerbedrijf voor diverse beroepsrichtingen.

 

Samenwerking met scholen en samenwerkingsverbanden houden de ontwikkelingen actueel en brengen doelstellingen voort die aansluiten bij maatschappelijke ontwikkelingen, onderwijsvisies en bedrijfsleven.

 

De organisatie van Aarts Bouw is effectief ingericht, waarbij kennis en kunde middels projectteams wordt uitgewisseld, behouden en uitgebouwd. Voorbereiding en uitvoering zijn nauw aan elkaar verbonden en voeden elkaar doorlopend naar verdere optimalisatie. Communicatie en bereidheid voor geven en ontvangen van opbouwende kritiek zijn de bouwstenen waarmee werken en leren voortdurend bijdraagt aan het verder brengen van ons fraaie bedrijf.