WERKEN EN LEREN BIJ AARTS BOUW


Aarts Bouw ontwikkelt, realiseert en onderhoudt vastgoed in de meest brede zin van het woord. We hebben ruime ervaring op het gebied (grotere) utiliteitsprojecten en woningbouw, zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie. Samen met de opdrachtgevers bouwen we aan en voor de toekomst. We blijven samenwerken en groeien. Genoeg mogelijkheden om te werken en leren!

 

Werken bij Aarts Bouw betekent werken in een professionele werkomgeving waar vakmanschap en eigenaarschap de sleutel zijn. Het is een jong, dynamisch en klein (maar groeiend) bouwbedrijf in Leende, Zuidoost-Brabant. Ons werkgebied is Zuid-Nederland. We hebben een topteam aan werkvoorbereiders en projectleiders die diverse mooie projecten voorbereiden. Deze realiseren we samen met de uitvoerders en de collega’s op de bouwplaats. En daar zijn we trots op!

 

Om dit allemaal te realiseren, werken we er samen aan om met plezier aan het werk te blijven. We gaan daarom verder dan de cao Bouw & Infra. We bekijken per situatie wat er nodig is om lekker aan de slag te gaan en blijven. We blijven met onze medewerkers in gesprek en besteden zo bijvoorbeeld ook aandacht aan je loopbaanontwikkeling.

Maar bovenal staat collegialiteit bij ons hoog in het vaandel. Ga je bij ons aan de slag, dan ga je werken in een organisatie die zich kenmerkt door een gemoedelijke informele sfeer. Vraag je onze collega’s naar het werken bij Aarts Bouw, dan is de kans groot dat ze de fijne sfeer als eerste noemen. Je kunt bij iedereen terecht met vragen; de deur staat altijd open en alles is bespreekbaar.

Onze cultuur is die van een familiebedrijf; persoonlijk, betrokken en met korte lijnen. We hebben een team met een mix van ervaring en (veelal) jonge collega’s en ook leerlingen. We werken hard en zetten graag een stapje extra voor elkaar en de klant. Wat ons betreft past onze open overlegstructuur daarbij. Als bouwbedrijf houden we natuurlijk van de gebruikelijke tradities, zoals de vieringen van de eerste paal en het hoogste punt. We vieren natuurlijk ook Sinterklaas (voor de kleintjes), kerst, het begin van de bouwvak (uiteraard mét barbecue) en we houden jaarlijks de nieuwjaarsreceptie.

 

Ook goed om te weten: we zijn onderdeel van Hegeman Holding B.V. Dat betekent onder andere dat we altijd een beroep kunnen doen op de andere werkmaatschappijen en dat we een materieeldienst hebben die ons voorziet van een keurig ketenpark en uitstekend verzorgd materieel.

 

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn bij Aarts Bouw? Reageer dan met je CV op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie toe.


VACATURES


Hieronder vind je onze vacatures. Wil je meer informatie over werken en leren bij Aarts Bouw? Scroll dan door naar het einde van deze pagina.

Timmerlieden

 

In ons team is plek voor zowel leerlingen als ervaren timmermannen.

 

Lees verder en bekijk de infographic

Studenten

 

Er is eigenlijk altijd wel een leer- of stageplek beschikbaar bij Aarts Bouw.

 

Lees verder en bekijk de infographics

Uitvoerder

 

Samen met het team zorg jij voor een succesvol bouwproject.

 

Lees verder >>

Werkvoorbereider

 

Alles tijdig, juist en helder gecommuniceerd op de bouw krijgen.

 

Lees verder en bekijk de infographic

Vragen over de inhoud van de vacatures? Vraag naar Ruud Heldens:

📧 r.heldens@aarts-bouw.nl

📞 040 820 0720

Wil je een (open) sollicitatie insturen, vraag naar Loes Runneboom:

📧 hrm@aarts-bouw.nl

📞 040 820 0720

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.