Werken bij Aarts Bouw

Samen maken we ’t

Samen toekomst maken bij Aarts Bouw

De wereld van morgen vraagt om innovatie. En innoveren doe je niet alleen. Aarts Bouw trekt daarom samen op. Niet alleen met onze opdrachtgevers, maar ook met jou als persoon. Wat heb jij nodig om verder te komen? Wij weten als geen ander: als we samen in beweging komen, komt iedereen vooruit. Zo bouwen we als werkgever samen met jou aan jouw toekomst en als bedrijf aan een beter Nederland.

Bekijk de laatste vacatures

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je een sollicitatie insturen? Vraag naar Loes Runneboom:

  • hrm@aarts-bouw.nl
  • (040) 82 00 720

Heb je vragen over de inhoud van deze vacature? Vraag naar Ruud Heldens:

  • r.heldens@aarts-bouw.nl
  • (040) 82 00 720
aarts-bouw-home-dit kun je van ons verwachten

Leerlingen en studenten

Voor studenten van het mbo of hbo is eigenlijk altijd wel een leer- of stageplek beschikbaar bij Aarts Bouw. We hebben erkende en ervaren leer- en stagebegeleiders in huis om jou alles te leren over bijvoorbeeld timmeren, metselen, werkvoorbereiding of uitvoering. Ook als je ervoor gekozen hebt werken en leren te combineren, kun je bij ons aan de slag.

Duaal en BBL

Wil je bij ons aan de slag als duaal of bbl student? Goed nieuws! Gezien de grootschaligheid van onze projecten kunnen we alle competenties bieden die de opleiding van je vraagt. De stages en duale trajecten worden begeleid door speciaal door ons opgeleide, erkende leerbegeleiders. We onderhouden contacten met opleidingsinstituten zoals ROC’s, hogescholen en de regionale samenwerkingsverbanden.

Werken bij Aarts Bouw

Typisch Aarts Bouw

Zo kun je ons wel noemen. Wij zijn betrokken bij het wel en wee van onze medewerkers, maar ook bewust van onze impact op de omgeving.

Van ontwerp tot bouw en onderhoud. En van eigen vakspecialisten tot een in-huis timmerfabriek en materieeldienst. Dat mag je toch verwachten van een hoofdaannemer die alles van a tot z voor je regelt?

Ben je bij ons binnen, dan merk je al snel dat er goed voor je gezorgd wordt. Wij denken met je mee en er is veel ruimte voor eigen initiatief.

Van werkbus, arbeidsvoorwaarden en een nette keet. Wij houden ervan wanneer alles goed geregeld is en jij veilig en comfortabel je werk kunt doen.

De cultuur bij ons is warm en vertrouwd. De mensen bij ons zijn van nature gastvrij. Er is alle ruimte om jezelf te zijn. We vinden het namelijk ontzettend belangrijk om iedereen in zijn waarde te laten.

Als bedrijf blijven we altijd ontwikkelen, vernieuwen en verbeteren. Dat geldt ook voor jou. Wat is jouw volgende stap? Waarin wil jij verder groeien?

Scroll naar top