Tof dat je onze vacature bekijkt! Je bent als uitvoerder gewild en gevraagd, dat weten wij ook. We laten het daarom natuurlijk aan jouzelf om je voor te stellen en ons te overtuigen van wie je bent en wat je kan. Hier kun je lezen in wat voor organisatie je aan de slag zou kunnen. En we hebben uiteraard ook al wel nagedacht over wat we zoeken in een uitvoerder en wat je zou gaan doen. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

 

Wat ga je doen?

Wat je als uitvoerder doorgaans doet, weet je vanuit je opleiding of werkervaring eigenlijk al wel. Dat hoeven wij je niet te vertellen (en wat weten we daar op kantoor ook eigenlijk van?). Daarom hebben we onze uitvoerders en projectleiders gevraagd wat je nou eigenlijk gaat doen: je onderhoudt contacten met collega’s, onze materieeldienst, de onderaannemers, leveranciers en opzichter. Je bent veel in gesprek, zowel in periodieke vergaderingen en overleggen als met individuele collega’s wanneer nodig. Je houdt toezicht, controleert en kijkt vooruit. En natuurlijk horen ook de administratieve taken erbij; weekrapporten, planningen, urenregistratie, enzovoorts.

 

Wie ben jij?

Je kunt helder communiceren met al je collega’s. Met jouw humor zet je iedereen naar jouw hand. Je weet exact hoe de sneltoetsen van je telefoon werken en bent altijd bereikbaar (zonder jezelf boven de pet/helm te werken). Zo onderhoud je zowel met hen als met de opdrachtgever en overige projectpartners een goede relatie.

 

We zoeken een uitvoerder die formeel en informeel nauw samen kan werken met zowel de projectleider als de werkvoorbereiders en de collega’s op de bouwplaats. Samen met hen denk je na over werkmethodes, innovaties en vernieuwingen. Het is misschien een dooddoener, maar we zoeken toch echt een “people manager”. Je kunt je inleven in (ingeleende) collega’s en onderaannemers en hen motiveren en uitdagen. Zo is bijvoorbeeld vroeg je bed uitkomen voor jou een sport, net als voor de collega’s op de bouw.

 

Wat ons betreft past deze functie bij jou als je een allrounder bent; zowel uitdagende utiliteitsprojecten als ook woningbouwprojecten passen in je straatje. We zoeken een collega die zelfstandig, doelgericht en effectief een project kan organiseren en zich hierbij richt op de klant. Jij verliest kwaliteit en veiligheid nooit uit het oog en kunt projecten tot uitvoering brengen binnen het budget en de planning. Je kijkt vooruit en toont het essentiële leiderschap.

 

Wat bieden wij?

Je bent uitvoerder omdat je wil bouwen, het resultaat van je werk is dat je beloond wordt. Ja, we vragen veel, maar daar zetten we ook wat tegenover:

We bieden meer dan de cao Bouw & Infra, onder andere een fijn salaris en voldoende verlofdagen. We vinden het belangrijk dat je niet opbrandt en tijd hebt om bij te tanken.

Bijtanken vinden we trouwens ook essentieel voor je auto. Die wagen regelen wij voor je, ook handig op vakantie!

En als je dan toch even aan het ontspannen bent, is er een collega die je werk van je overneemt. Die collega is er ook om tijdens werk ideeën, zorgen en wensen mee te delen.

Je kunt dus altijd overleggen en houdt zo ook tijd over voor je ontwikkeling d.m.v. bijvoorbeeld een cursus of opleiding.

Nieuwsgierig naar wat werken als uitvoerder bij Aarts Bouw precies inhoudt? We gaan graag in gesprek!

Vragen over de inhoud van deze vacature? Vraag naar Ruud Heldens:

📧 r.heldens@aarts-bouw.nl

📞 040 820 0720

Wil je een sollicitatie insturen? Vraag naar Loes Runneboom:

📧 hrm@aarts-bouw.nl

040 820 0720

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.