Steven de Meulemeester

StevendeMeulemeester

Ik ben Steven de Meulemeester, 20 jaar oud en woon in Maasbree. Op dit moment ben ik tweedejaars student Bouwkunde in Tilburg. In het tweede jaar moet iedere student een half jaar stage lopen op een bouwplaats naar keuze. Voor mij is het nieuwe project de uitbreiding en bouw van een Multic functionele accommodatie in mijn eigen dorp Maasbree ideaal.

Ik kan er op de fiets heen en het mooie van het project is dat ik vanaf het begin er bij betrokken ben.

Eerst een tijdje op kantoor meegeholpen met de voorbereiding en daarna op de bouw.

Helaas zit het er al weer bijna op.

In het laatste jaar van deze opleiding moet ik nog een stage lopen van 20 weken die ook in het buitenland mag plaats vinden. Als dit goed bevalt en ze bieden me een baan aan dan weet ik nog niet wat ik doe. Ik zit ook nog te denken om 2 jaar naar de universiteit te gaan om me uiteindelijk de titel architect te mogen dragen.

In mijn vrije tijd ben ik actief met basketbal, voetbal en fitnes.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top