18 woningen Breedvennen

Project informatie

Plaats:
Leende
Opdrachtgever:
VOF Centrumplan Leende

Project beschrijving

Vanaf 2009 bood het complex aan de Breedvennen onderdak aan basisschool De Triangel. De schoolwoningen zijn destijds gebouwd als tijdelijk onderkomen voor de basisschool totdat de nieuwbouw in het centrum van het dorp was gerealiseerd. Na de voorjaarsvakantie van 2021 nam de school haar nieuwe onderkomen, dat tevens door Aarts Bouw is gerealiseerd, in het dorpshart in gebruik.

In opdracht van VOF Centrumplan Leende, een samenwerkingsverband tussen de woningcorporaties Wooninc., Wonen Limburg en woCom, hebben we deze schoolwoningen weer gesplitst zodat ze separaat verkocht kunnen worden. 5 driekappers met in totaal 15 eengezinswoningen en 3 levensbestendige woningen die geschikt zijn voor senioren zijn casco opgeleverd. Het is aan de nieuwe eigenaren om hun woning verder naar wens te verbouwen.

Het binnenterrein deed voorheen dienst als speelplaats. Deze speelplaats is verkaveld. Aangrenzend aan de kavels zijn brandpaden aangelegd en enkele prefab houten tuinhuisjes aangebracht.

De woningen zijn in februari 2022 opgeleverd en zijn vervolgens in de verkoop gegaan.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top