Oplevering de Trefkoele+ Dalfsen

10580183_799987593379490_2289144763292621548_n

Op 29 jl. hebben wij met de overhandiging van de symbolische sleutel van de Trefkoele+ aan voorzitter Peerdeman en aan wethouder van Leeuwen van de gemeente Dalfsen ons project de Trefkoele+ opgeleverd. De engineer & build opdracht werd uitgevoerd in opdracht van de Gemeente Dalfsen en Stichting Ontmoetingscentrum Dalfsen.

De Trefkoele+ is een ontmoetingscentrum en wordt jaarlijks bezocht door circa 150.000 mensen. De Trefkoele werd uitgebreid tot Kulturhus met een nieuwe sporthal en diverse maatschappelijke functies op het gebied van sport, welzijn, informatie en ontmoeten. De bestaande bibliotheek werd volledig geïntegreerd in het nieuwe Kulturhus. Door de integratie van de bibliotheek en de uitbreiding met diverse functies is de naam van het nieuwe pand “Trefkoele+” geworden. Een “plus” door de uitbreiding van functies en een “kruis” omdat veel mensen samen komen in het nieuwe ontmoetingscentrum. Deze filosofie is evenals het ontwerp van de architectencombinatie Spring en Moederscheim Moonen uit Rotterdam. De “plusjes” zijn dan ook een terugkerend element in het nieuwbouwcomplex. Directievoering werd verzorgd door ICS adviseurs uit Zwolle.

Wij wensen de vele gebruikers, waaronder topsport handbal, veel succes en plezier in hun (ver)nieuw(d)e onderkomen.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top