Officiële opening De Hoekstee Ommen

opening-hoekstee

Zaterdag 25 januari jl. vond de officiële opening plaats van de Hoekstee, een woonzorgcentrum van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht, in Ommen. Het vernieuwde pand werd geopend door burgemeester Ahne en de heer Timmerman van de cliëntenraad.

In een bouwtijd van 6 maanden werd onder andere een nieuwe keuken gerealiseerd. Een speciale kok gaat samen met bewoners het eten ter plekke bereiden, iets wat nog geen andere zorglocatie in de omgeving aanbiedt. Deze unieke eetgelegenheid is ook beschikbaar voor familieleden en vrijwilligers.

Het aantal huiskamers is toegenomen. Waren er voorheen 2 woongroepen van ongeveer 16 bewoners met 2 huiskamers, nu is het verbouwd tot 4 woongroepen van ongeveer 8 bewoners met elk een eigen huiskamer. Niet alleen intern vonden er veranderingen plaats, ook de achterkant kreeg een facelift met een dakconstructie in de vorm van een V.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top