Aarts Bouw ontwikkelt, realiseert en onderhoudt vastgoed in de meest brede zin van het woord. Hierbij worden de behoeften van onze opdrachtgevers centraal geplaatst.

 

Onze medewerkers hebben hierbij ruime ervaring in de sectoren van zowel de woning- als renovatie en utiliteitsbouw. Kernwoorden hierbij zijn betrokkenheid en ontzorgen. Immers voor opdrachtgevers staat hun huisvesting centraal.

 

Op ambitieuze en professionele wijze worden projecten samen met onze opdrachtgevers tot een succesvol eindresultaat gebracht. Samen bouwen we met hen aan en voor de toekomst.

Geschiedenis

De naam Aarts bestaat als bouwonderneming sinds jaar en dag bekend in het zuiden van Nederland en België. Vele projecten zijn door Aarts uitgevoerd en de naam staat synoniem voor kwaliteit. Inmiddels is de derde generatie van de familie verbonden aan de onderneming en wordt vastgehouden aan de kernwaarden zoals kwaliteit, betrokkenheid en vakmanschap.

 

Om slagvaardiger haar klanten te kunnen bedienen is Aarts sinds 2014 toegetreden tot Hegeman Holding te Nijverdal. Samen met haar partners Aannemingsmaatschappij Hegeman uit Nijverdal en Jansman Bouw uit Luttenberg worden projecten gerealiseerd in heel Nederland en in grote delen van België.

 

Terecht kunnen wij dan ook zeggen Aarts Bouw is uw vertrouwen waard.

Organisatiestructuur

Aarts Bouw kenmerkt zich als organisatie door een platte en open structuur. Hierbij is de visie dat de medewerkers de pijlers zijn van de organisatie en wordt intern ondernemerschap en innovatief gedrag gepromoot.

 

Voor onze opdrachtgevers betekent dit dat wij niet vertellen hoe zij moet bouwen maar het bouwproces aanpassen aan hun behoeften. Hiermee ontzorgen wij onze klanten.

Kwaliteit

Uiteraard werkt Aarts Bouw volgens een kwaliteitssysteem wat continu wordt aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen. Dit samen met haar partners Aannemingsmaatschappij Hegeman en Jansman Bouw. Hierbij niet enkel aandacht voor kwaliteit van het product maar ook de kwaliteit van het proces.

 

Vanzelfsprekend wordt veel aandacht besteed aan het opleiden van onze medewerkers.