Lèroy Bos

IMG_0413.website

Mijn naam is Lèroy Bos, ik ben 21 jaar en woon in Westerhaar. Ik heb 1 jaar havo gedaan en daarna 3 jaar vmbo. Daarna heb ik de tweejarige opleiding Timmerkracht niveau 2 en aansluiting niveau 3 gevolgd. Momenteel ben ik bezig met de opleiding assistent-uitvoerder niveau 4.

Ik moet nog 2 jaar de avondschool volgen op maandag- en dinsdagavond.

Wanneer ben je begonnen bij Hegeman?

Ik ben bijna 5 jaar geleden begonnen.

Waar bestaat de opleiding uit?

De opleiding bestaat uit projecten verdeeld over 3 jaar. Daarnaast heb je nog Nederlands, Loopbaan en Burgerschap (L & B), Engels en Wiskunde. Ik vind het onderdeel bouwplaatsinrichting erg leuk, maar ik heb nog maar 2 onderdelen gehad. Als ik deze opleiding heb afgerond, denk ik dat ik er eerst mee stop.

Op welk project ben je momenteel werkzaam?

Ik werk op het project Eltheto in Rijssen, mijn leermeesters zijn Alfred Volmer en Roy Koerhuis. Ik ben bezig met ondersteuning, vloeren leggen en storten en prefab wanden en kolommen.

Wat vind je zo leuk aan de bouw?

De vrijheid die je hebt in de bouw spreekt me erg aan. Daarnaast vind ik het mooi om te zien dat er iets ontstaat na een paar weken. Je hebt echt eer van je werk.

Wat vind je van Hegeman als leerbedrijf?

Over de opleidingen die ik heb gevolgd, ben ik zeer tevreden. Vooral het praktische gedeelte was en is altijd prima in orde. Ik heb niks te klagen gehad tot nu toe bij Hegeman.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Een kantoorpand, fabriek of school bouwen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ook voor seriematige woningbouw en renovatie- en verduurzamingsprojecten.

Scroll naar top